Nu rata:

ATP Dubai, Acapulco, Sao Paolo 2018: Rafael Nadal joacă mîine, în zori. Grigor Dimitrov, imediat.

Trei turnee şi săptămâna aceasta în circuitul ATP, doar că acum două sunt de categoria 500 Series – “Dubai Duty Free Championships” şi “Abierto Mexicano Telcel presentado por HSB” la Acapulco şi doar unul 250 Series, “Brasil Open” la Sao Paulo.

  • la ATP 500 Series Acapulco îşi va face reintrarea Rafael Nadal (2 ATP) [1]. El va juca în turul 1, mâine, în zori, de la ora 4.00 AM împotriva compatriotului Feliciano Lopez (38), cu care are un palmares favorabil: 9-4.
    Rafa a câştigat de două ori turneul din Mexic: în 2005 – al treilea titlu al carierei la doar 18 ani – şi în 2013.
    El nu poate să-şi recâştige locul 1 aici – în cel mai bun caz va ajunge la 100 de puncte în urma lui Federer – dar spune că nici nu e neapărat interesat de aceasta:

Joc acest turneu pentru că îmi place şi îl aştept cu nerăbdare. În acest punct al carierei îmi doresc să fiu fericit şi să joc turneele pe care mi le-am propus şi nu să fiu pe locul 1 sau 5 în clasament.

Nadal a jucat şi finala anul trecut aici, fiind învins de Sam Querrey, care va încerca să-şi apere titlul din postura de cap de serie 7.

Deocamdată, a fost eliminat doar un singur cap de serie, John Isner (SUA, 19) [8] de către compatriotul lui, Ryan Harrison (60): 6-3, 7-6(5) în 1h26′ pentru acesta din urmă.

Primul cap de serie a fost eliminat astăzi, în Borna Coric (Croaţia, 50) – Richard Gasquet (Franţa, 37) [5]: 6-4, 6-3 după 1h27′.

Favoritul principal, Grigor Dimitrov (Bulgaria, 4) [1] va intra imediat în turneu – de la ora 17.00 – cu Malek Jaziri (Tunisia, 117) [WC]

Tablourile turneelor ATP

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com