Nu rata:

Ana Bogdan anunţă parteneriatul cu un sponsor important.

Ana Bogdan a anunţat astăzi pe reţelele de socializare încheierea contractului de sponsorizare cu producătorul elveţian de ceasuri de lux TAG Heuer.

Compania a fost fondată de Edouard Heuer în 1860, acronimul TAG provine de la Techniques d’Avant Garde şi este denumirea grupului din 1985.
În 1999, LMVH – conglomeratul francez de firme care produc bunuri de lux, cunoscut şi sub numele LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE – a preluat majoritatea covârşitoare a acţiunilor.

Ana se alătură astfel unei liste selecte de personalităţi, care promovează sau au promovat produsele companiei: Ayrton Senna, Cristiano Ronaldo, Tiger Woods, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Juan Pablo Montoya, Kimi Räikkönen, Uma Thurman, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Cameron Diaz, Steve McQueen,  şi dintre jucătoarele de tenis, Maria Sharapova. Credit Info: wikipedia.org.

Ana mai purtase un ceas al firmei şi la începutul anului, dar acum s-a perfectat contractul, căci ea face anunţul:

Martie, ai venit cu veşti minunate!
Atât de bucuroasă şi mândră să anunţ parteneriatul meu cu @tagheuer

urmat de o serie de etichete:

nu cedează la presiune (sloganul companiei), Connected Modular 41, mândră să fac parte din echipă, începutul unei călătorii frumoase, o zi de ţinut minte.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com