Nu rata:

AUSTRALIAN OPEN : De ziua ei, Ana Bogdan mai are un motiv de bucurie. Va fi în premieră direct acceptată pe tablou, la Melbourne !

.
Ana Bogdan a împlinit astăzi, 25 noiembrie, vârsta de 25 de ani, iar noi îi urăm din nou un călduros “La mulți ani !”

Jucătoarea noastră mai are un motiv de bucurie cu ocazia aniversării sale. Grație celor 21 de puncte WTA vitale acumulate la Mumbai, Ana va urca pe locul 105 în clasamentul mondial, iar noi vă spunem faptul că ea va fi prezentă în mod direct pe tabloul principal de la Australian Open (15-28 ianuarie 2018), în premieră.

*

Lista va fi definitivată la începutul lunii viitoare, însă eleva lui Gabriel Moraru are locul asigurat la Melbourne, ținând cont de faptul că 128 de jucătoare vor fi pe tablou, dintre care 108 direct acceptate, 8 beneficiare de Wild Card, cu ultimele 12 urmând a se alătura prin intermediul calificărilor.


De asemenea, intervine și posibilitatea ca jucătoare cu un clasament protejat să se înscrie, dar dacă luăm în considerare absența Svetlanei Kuznetsova, nu există mai mult de patru nume care să fi absentat din circuit între 6 și 24 de luni, pe motivul unei accidentări, al sarcinii sau a unei grave probleme de sănătate și care să fi avut o poziție superioară celei cu numărul 105 după ultimul turneu disputat înainte de așa-zisa pauză.

*

Astfel, Ana întregește “armata tricoloră” din cadrul primului Grand Slam al anului, care îi includea până acum pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Marius Copil. În plus, tot în premieră vă mai spunem și că sinăianca va începe noul an la Shenzhen, în calificările turneului de tip WTA International.

*

În China, ea este a 4-a jucătoare sub linia celor acceptate pe lista pentru tabloul principal momentan, iar mai multe detalii vom cunoaște înspre jumătatea lunii decembrie. Vezi AICI și unde debutează restul românilor din Top 100 la cumpăna dintre ani !


 

Daniel Radu

Credit Foto : Neal Trousdale (opentenis.ro)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com