Nu rata:

Ana Bogdan îi răspunde pe Instagram unui “fan” ironic.

Într-o continuare a criticilor vehemente la care sunt supuse jucătoarele noastre, atunci când postează “prea mult” pe Instagram, mai ales instantanee din timpul liber, care în viziunea unora n-ar trebui să existe, Ana Bogdan a fost atacată astăzi pe Instagram alăturat postării în care se bucura de victoria obţinută aseară, după atâta trudă.

În paranteză: n-are nicio importanţă că adversara ei era pe locul 296, cum am citit astăzi în destule comentarii pe Facebook. Rezultatul unei partide depinde de foarte mulţi factori, dintre care doar unul este dat de locurile din clasament. Căci altfel, partidele s-ar decide la masa verde, funcţie doar de locul în clasament. Sau altfel spus: cum jucătoarele noastre realizează rezultate pozitive cu adversare mai bine cotate şi situaţia inversă se poate petrece oricând.

“Fanul” respectiv era revoltat pe de o parte de partidele de schi ale Anei din munţii Bucegi, neînţelegând că acesta este al doilea sport pe care îl practică, vital pentru echilibrul ei psihic şi neapreaciind că tocmai ea a publicat pe reţelele de socializare respectivele fotografii, dând dovadă de respect faţă de susţinătorii ei.
Dar şi “contractele de publicitate” pe care le-a încheiat jucătoarea în această perioadă – de fapt, unul singur – de parcă dânsul i-ar susţine financiar cariera şi contractele respective sunt un fel de bonus pentru jucătoare:

Sper ca dupa turneul asta nu urmează 2 luni de schi si contracte de publicitate, s-a vazut aseara o diferenta uriașă între jocul Anei Bogdan din Australia și cel de Acum, din Mexic. Poti sa progresezi in sportul pe care l-ai ales, pauzele lungi te scot din ritm, sunt convins ca stii asta. Succes in tenis!

Răspunsul Anei a fost nimicitor prin modestia şi politeţea de care dă dovadă mereu. Ea vorbeşte despre o accidentare pe care n-a făcut-o publică şi pot să confirm că cei câţiva jucători cu care ţin legătura mi-au interzis întotdeauna să vorbesc despre accidentările lor, tocmai ca să nu se interpreteze că se scuză.

Pauza a venit în urma unei accidentari la spate care a inceput inca de cand am jucat la FedCup. Dupa 2 saptamani de pauza totala, doar cu recuperare, nu cred ca e de ajuns o saptamana de pregatire si apoi turneu direct. E nevoie de mult mai multa pregatire si atentie dupa o accidentare. Nu am facut public acest lucru pentru ca nu am dorit. Doar cei apropiati au stiut. Acum, il vor avea la cunostinta mai multi care vor citi acest comentariu.
Multumesc!

Sper doar ca şi mai mulţi jucători să aibă curajul Anei şi să răspundă acestor critici nedrepte. Poate astfel va fi stăvilit acest val nejustificat de frustrare şi răutate, mascat de autorii lor în aşa numite “critici constructive”. Păi cum să critici constructiv, dacă nu cunoşti toate datele problemei, Doamnelor şi Domnilor indignaţi.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com