Nu rata:

ATP Basel 2018: Marius Copil – adversarul din primul tur. Mâine joacă Rojer / Tecău.

Fotografie postată acum câteva minute de Marius pe Instagram, cu mesajul:
O zi minunată pentru mine. Vă mulţumesc pentru susţinere.

Marius Copil îl va întâlni în primul tur (R32) al turneului ATP 500 Series “Swiss Indoor Basel” pentru prima dată în carieră pe Ryan Harrison (SUA, 59 ATP, clasament maxim: 40 / iulie 2017, 26 de ani).

Partida se va disputa mâine – în ultima partidă de pe terenul semicentral cu începe de la ora aproximativă 21.30 – zi în care va evolua şi Horia Tecău, în primul tur (R16) al probei de dublu.

În primul meci al zilei de pe terenul semicentral, la ora 14.00, va începe partida:

Jean-Julien Rojer (Olanda, 21 ATP la dublu) / Horia Tecău (31) [3]Robin Haase (33) / Matwe Middelkoop (34) (ambii Olanda)

Palmares direct: 1-0

Rojer / Tecău au câştigat la 500 Series Rotterdam 2018 (QF / hard): 6-1, 6-2

*

ŞTIREA INIŢIALĂ

Fie Marius Copil reintră în formă pe final de sezon, fie s-a activat simţind cuţitul la os – a se citi prezenţa în top 100 ATP.
Nu contează, important este că astăzi a reuşit al doilea rezultat excelent în calificările ATP 500 Series “Swiss Indoor Basel”.

În runda decisivă a calificărilor el a învins fără emoţii deosebite un jucător aflat într-o formă foarte bună în a doua jumătate a sezonului, dovadă şi maximul clasamentului înregistrat la începutul acestei săptămâni:

Marius Copil (90 ATP) – Dusan Lajovic (Serbia, 50) [1] 6-4, 6-3

Partida a durat 1h6′.
Marius a câştigat primul set, datorită break-ului pe care l-a reuşit în jocul 2. Şi în manşa a doua a câştigat primul cu returul în jocul 3, dar Lajovic a făcut acelaşi lucru în al 8-lea, la singura oportunitate de break pe care şi-a creat-o. Imediat însă, jucătorul nostru a mai reuşit un break şi a încheiat partida cu un game câştigat la zero.
Toate acestea, în condiţiile în care nu a servit decât 5 aşi astăzi.

Marius acumulează 20 de puncte ATP, un premiu financiar în valoare de 14.700 € şi aşteaptă încheierea calificărilor pentru a-şi afla adversarul pe care îl va întâlni în primul tur (R32) pe tabloul principal.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com