Nu rata:

ATP Brisbane 2018: Alex De Minaur prinde elan – l-a eliminat în optimi pe Milos Raonic! În sferturi se va lupta cu alt reprezentant al Next Gen, Michael Mmoh.

Embed from Getty Images
Slideshow -5 imagini

Alex de Minaur (208 ATP), despre care vorbeam acum două săptămâni, după ce câştigase play off-ul australian pentru wild card la Australian Open 2018, l-a învins astăzi la ATP 250 Series “Brisbane International presented by Suncorps” pe Milos Raonic (Canada, 24) [4]: 6-4, 6-4.
E adevărat că Raonic era proaspăt revenit după o serie de accidentări şi reintrări ratate, dar victoria rămâne importantă şi în contextul în care De Minaur, beneficiar al unui wild card, îl eliminase în primul tur pe Steve Johnson (SUA, 44).

Interesant este că australianului îi va fi adversar în sferturi de finală un coleg de generaţie, americanul Michael Mmoh (175 ATP, 19 ani), care astăzi a trecut de alt cap de serie: Michael Zverev (Germania, 33) [8].
Mmoh – care are tată nigerian, mamă irlandeză, este născut în Arabia Saudită şi are şi cetăţenie australiană – promovase pe tabloul principal din calificări.

Atât Alex de Minaur – în 2016 – cât şi Michael Mmoh – în 2015 – au fost vicelideri ai clasamentului combinat ITF al juniorilor.

Tabloul principal – ATP Brisbane 2018

Michael Mmoh
Credit foto: Brisbane Tennis

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com