Nu rata:

ATP Challenger Bratislava 2017: Marius Copil se califică în ultimii opt şi încearcă să-şi păstreze locul în top 100 ATP.

Galerie
Marius la “Slovak Open”
Credit Foto: Instagram Marius

Marius Copil a mai trecut astăzi în optimile de finală ale turneului ATP Challenger – dotat cu premii în valoare de 106.000 € + H– “Peugeot Slovak Open” de un jucător slovac, tot dintr-o zonă mai îndepărată a clasamentului şi tot după o partidă relativ echilibrată, deşi acum n-a mai pierdut set:

Marius Copil (91 ATP) [4] – Lukas Klein (Slovacia, 630, aflat la cel mai bun clasament al carierei, 19 ani) [WC] 6-4, 7-5

Partida a durat 1h5′.
Două break-uri au fost în tot meciul şi ambele au fost realizările lui Marius: în jocul 7 al primului set şi în al 11-lea al celui de-al doilea.

Marius acumulează 20 de puncte ATP şi va fi recompensat cu un premiu financiar în valoare de 3.090 USD.

Punctele nu-i sunt încă suficiente lui Marius pentru a-şi păstra locul în top 100 ATP, deocamdată el se situează pe poziţia 103 în clasamentul live şi mai are 6 jucători în urma lui care mai sunt activi la diverse turnee Challenger.

Cauza scăderii în clasament sunt tocmai cele 65 de puncte ATP pe care Marius le obţinea la ediţia trecută a turneului de la Bratislava, atunci când juca finala.

Adversarul pe care îl va întâlni în ultimii 8 urmează a fi decis în partida Kamil Majchrzak (Polonia, 223) [Q] – Andrej Martin (Slovacia, 163), care se va disputa mai târziu.

Tabloul de Simplu – ATP Challenger Bratislava 2017

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com