Nu rata:

ATP Delray Beach 2017: Jack Sock câştigă finala fără luptă. Milos Raonic, accidentat, nu a putut juca şi nu va merge nici la Acapulco.

Galerie
Credit Foto: A. Patron / Camera Sport & BigShots Photos

Finala turneului ATP 250 Series “Delray Beach Open“ nu s-a mai disputat, căci Milos Raonic nu s-a prezentat, din cauza unei accidentări la tendonul popliteu al piciorului drept.

Accidentarea a survenit în timpul semifinalei cu del Potro. Milos a descris ce s-a întâmplat:

Nu m-am gândit prea mult la problema asta după meci. Am crezut că era doar o încordare în urma efortului, dar dimineaţă când m-am trezit nu puteam să merg cum trebuie şi am trecut la tratament cu echipa mea. Am ajuns la concluzia că este vorba despre o întindere la tendonul polipteu al piciorului drept.

Oricum, Raonic s-a retras şi de la turneul ATP 500 Series de la Acapulco de săptămâna aceasta.

Jack Sock pe de altă parte, care a câştigat la Delray Beach – fără să piardă vreun set până în finală – cel de-al treilea titlu ATP la simplu şi al doilea din 2017 – după Houston 2015 şi Auckland 2017 – şi a urcat în clasamentul ofical de astăzi pe cel mai bun loc al carierei: 18 ATP (cel vechi era 19 ATP şi data de la începutul lunii)  a spus:

E foarte neplăcut pentru el şi sper că se va reface rapid. Am avut în trecut nişte lupte frumoase şi de-abia o aşteptam şi pe cea de azi. Aş fi mai bucuros acum dacă aş fi câştigat pe teren, dar pe de altă parte, un titlu este un titlu.

*

Finala de dublu s-a încheiat cu rezultatul:

Raven Klasen (Africa de Sud, 13) / Rajeev Ram (SUA, 14) [2] – Treat Huey (24 ATP la dublu) / Max Mirnyi (23) [3] 7-5, 7-5

Partida a durat 1h30′

Tablourile turneelor ATP

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com