Nu rata:

ATP Delray Beach 2018: Frances Tiafoe, la prima finală în circuit. I se va opune Peter Gojowczyk.

Galerie
Credit Foto: yellowtennisball.com

Frances Tiafoe (20 de ani) – beneficiar al unui wild card – a câştigat mini-turneul Next Gen de pe jumătatea inferioară a tabloului ATP 250 Series “Delray Beach Open”.

În semifinale l-a eliminat pe Dennis Shapovalov (Canada, 46): 7-5, 6-4 şi în sferturi pe câştigătorul turneului final rezervat acestei categorii de vârstă, ATP Next Gen Finals Milano 2017, Hyeon Chung (Coreea de Sud, 30) [8]. Asta după ce în turul 2, câştigase şi duelul cu generaţia matură, reprezentată aici de Juan Martín del Potro (10) [2].
Canadianul de 18 ani trecuse în sferturi de Taylor Fritz (SUA, 85): 7-5, 6-4.

În schimb, de pe jumătatea superioară a tabloului, în finală a răzbit Peter Gojowczik (28 de ani), cel care îl elimina pe John Isner [6] în turul 2,  în sferturi pe Reilly Opelka, care i-l scosese din cale pe Jack Sock [1] şi în semifinale pe Steve Johnson, care îl scăpase de Milos Raonic [9].

Dacă pentru Frances Tiafoe finala din această seară va fi prima a carierei în circuit – până ieri nu avea încă nicio semifinală – Peter Gojowczik este la a doua, pe prima a câştigat-o la ATP 250 Series Metz 2017. Neamţul are asigurat şi un nou maxim al clasamentului: cel puţin locul 51 ATP (cel vechi: 60 ATP / noiembrie 2017).

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum.

Finala de simplu:

Peter Gojowczik (Germania, 64 ATP) – Frances Tiafoe (SUA, 91) [WC] 

va începe la ora 22.00 şi va fi precedată de cea de dublu, de la ora 19.30:

Jack Sock (41 ATP la dublu) / Jackson Withrow (97) (ambii SUA) – Nicholas Monroe (SUA, 31) / John-Patrick Smith (Australia, 68)

Tablourile turneelor ATP

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com