Nu rata:

ATP Dubai 2017: Marius Copil confirmă forma excelentă şi se califică în optimile de finală după o victorie categorică!

În primul tur (R32) al turneului ATP 500 Series “Dubai Duty Free Tennis Championships”:

Marius Copil (124 ATP) – Jan-Lennard Struff (Germania, 59 ATP) 6-4, 6-2

Partida a durat 1h7′.

Credit Info: atpworldtour.com

În primul set, Marius a realizat singurul break al manşei, după un ghem lung cu 4 egalităţi şi în timp ce adversarul lui nu şi-a creat nicio şansă de break, jucătorul nostru a mai avut două, la 5-3, adică două mingi de set pe care nu le-a fructificat. A încheiat însă manşa în următorul ghem când a profitat de prima minge de set pe care a avut-o pe serviciul lui.
În manşa a doua, Marius a luat un avans timpuriu: 4-1, cu două ghemuri câştigate pe serviciul lui Struff, iar singurul break realizat de neamţ la acest scor nu a făcut decât să întârzie deznodământul final.

Joc excelent al lui Marius, care a alergat enorm, reuşind un joc defensiv extrem de inteligent pe serviciul lui Struff, căci în ghemurile în care a servit el, după cum ne aşteptam, nu au existat probleme decât când partida era practic câştigată. O menţiune suplimentară pentru excelentul mental al lui Marius, o siguranţă de sine impresionantă pentru nivelul la care s-a jucat această partidă

Marius Copil a acumulat încă 45 de puncte ATP, peste cele 20 obţinute pentru calificarea pe tabloul principal şi cu 532 de puncte se situează pentru moment pe locul 110 în clasamentul live.

Marius îl va întâlni în optimile de finală pe învingătorul din partida Lucas Pouille (Franţa, 15) [7] – Adam Pavlasek (Cehia, 93), care este în curs de desfăşurare.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com