Nu rata:

ATP Eastbourne 2017: Djokovic îl bate când vrea pe Monfils şi câştigă al doilea titlu al sezonului, dar…

… acesta – “Aegon International Eastbourne” – ca şi precedentul, “Qatar ExxonMobil” – este doar de categoria ATP 250 Series.

Până una alta, şi un titlu la acest nivel este bun la casa omului, mai ales când forma nu este cea care ar trebui să fie.
Lucru pe care îl ştie şi Nole, căci au fost destule momentele de frustrare la adresa propriului joc în partida de astăzi. Din fericire pentru el, Monfils nu i-a ridicat probleme serioase şi nici spectacolul nu a fost la nivelul la care speram, deşi de câteva puncte senzaţionale tot am avut parte.

Nole încheie pregătirea pentru Wimbledon cu 4 victorii: la numerele 75 ATP – Vasek Pospisil, 47 – Donald Young, 52 – Daniil Medvedev, plus finala de astăzi:

Novak Djokovic (Serbia, 4) [1] – Gaël Monfils (Franţa, 16) [2] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h16′.
Djokovic a câştigat de trei ori pe serviciul lui Monfils: în primul şi în ultimul ghem al primului set şi în ultimul joc al meciului, iar Gaël n-a putut să-l imite niciodată, aşa că învingătorul n-a fost pus nicio clipă la îndoială şi sârbul a înregistrat cea de-a 14-a victorie din tot atâtea partide jucate cu francezul.

Novak Djokovic a câştigat astăzi titlul cu numărul 68 al carierei:

  • 12 de Mare Şlem
  • 5 Turnee Finale ATP
  • 30 ATP Masters 1000
  • 12 ATP 500 Series
  • 9 ATP 250 Series

Galerie videoclipuri (3)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com