Nu rata:

ATP Monte Carlo 2018: Arbitrul Arnaud Gabas, la un pas s-o păţească din nou.

Arbitrul francez Arnaud Gabas ar trebui poate să se gândească să-şi schimbe meseria, căci evenimentele neplăcute se ţin lanţ de el.

După ce Denis Shapovalov îl accidentase grav în timpul partidei de Cupa Davis, Canada – Marea Britanie, din februarie 2017 şi Robin Haase îl luase la ţintă la Roland Garros 2017, astăzi în timpul partidei din primul tur al “Rolex Monte-Carlo Masters“, Albert Ramos-Vinolas (Spania, 24) [15] – Jared Donaldson (SUA, 51), americanul a fost la un pas să-l atace la propriu pe arbitru.

Nemulţumit de una din deciziile lui, tânărul Donaldson (21 de ani) a făcut o criză de nervi şi chiar s-a apropiat ameninţător de Gabas.
Evenimentul s-a petrecut la 6-3, 4-2 pentru Ramos-Vinolas şi cum americanul nu s-a calmat până la sfârşit, nici tenisul lui nu a avut de câştigat şi spaniolul s-a impus fără probleme: 6-3, 6-3.

Povestea se încheie cu amănuntul că Donaldson a avut dreptate, out-ul pe care l-a reclamat a fost într-adevăr aşa. Şi cu acela că la sfârşitul partidei el a refuzat să-i strângă mâna lui Arnaud Gabas.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com