Nu rata:

ATP Monte Carlo 2018: Primul cap de serie eliminat – Tomas Berdych. Autor – Kei Nishikori.

Embed from Getty Images

Slideshow – două imagini

Astăzi, în primul tur (R56) – la care participă capii de serie 9-16 – al ATP Masters 1000 “Rolex Monte-Carlo Masters“ a fost eliminat – pe teren – primul cap de serie la actuala ediţie:

Kei Nishikori (Japonia, 36 ATP) – Tomas Berdych (Cehia, 18) [12] 4-6, 6-2, 6-1 în 1h51′

Un rezultat care nu constituie nicidecum o surpriză, căci Kei Nishikori a ajuns fortuit în situaţia de a nu fi cap de serie, iar Thomas Berdych nu mai e ce a fost.

Japonezul pare să-şi reintre încet-încet în formă, după ce a ratat şi începutul actualului sezon, căci în februarie a câştigat mai întâi ATP Challenger 125 k Dallas şi apoi a jucat semifinale la ATP 250 Series New York.

Totuşi, astăzi Kei a produs o oarecare îngrijorare când a cerut asistenţă medicală tocmai pentru încheietura mâinii, care l-a ţinut departe de teren. Dar alarma s-a dovedit a fi falsă şi el a câştigat la prima participare aici, după cea de la ediţia 2012, atunci când era eliminat în optimi de către… Tomas Berdych.

Alt jucător cotat iniţial printre capii de serie, Pablo Carreno Busta (Spania, 12) [8] s-a retras înainte de începerea turneului, din cauza unei accidentări la spate, locul fiindu-i luat de compatriotul lui, Guillermo Garcia-Lopez (68), care a profitat astfel şi de primul tur liber.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com