Nu rata:

ATP Paris 2018: Khachanov rămâne neînvins în finale. Astăzi, pentru cel mai important titlu al carierei, după o victorie la Djokovic!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Deznodământul ultimului turneu Masters 1000 al sezonului, “Paris Rolex Masters”  a fost unul neaşteptat, căci Karen Khachanov, singurul jucător necotat rămas pe tablou încă din faza sferturilor de finală şi-a continuat parcursul remarcabil până la capăt şi l-a învins în finală, pe cel care mâine va redeveni lider al ierarhiei ATP:

Karen Khachanov (Rusia, 18 ATP) – Novak Djokovic (Serbia, 2) [2] 7-5, 6-4

Partida a durat 1h37′.
Djokovic a făcut break în jocul 3, anulat imediat de Khachanov, apoi s-a câştigat cu serviciul – şi fără nicio altă oportunitate de break – până în jocul 11, când jucătorul rus a fructificat prima oportunitate de a câştiga cu returul şi în ghemul următor, prima minge de set.
În setul 2 lucrurile au fost şi mai simple, căci Karen s-a desprins datorită break-ului din jocul 3, iar Nole nu şi-a creat nicio şansă de re-break.

Aceasta a fost a 4-a victorie la un jucător din top 10 ATP la acest turneu, după ce începând cu optimile de finală trecuse de John Isner (9), Alexander Zverev (5) şi Dominic Thiem (8).

Karen Khachanov câştigă de departe cel mai important titlu al carierei, precendentele 3 erau de categoria 250 Series Chengdu 2016, Marsilia şi Moscova – rămâne neînvins în finale – şi datorită celor 1000 de puncte dobândite îşi va mai îmbunătăţi încă o dată cea mai bună poziţionare a carierei în clasamentul ATP – locul 11.
Premiul financiar pe care l-a primit este de 973.480 €, în timp ce al lui Djokovic este de 477.315 €.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com