Nu rata:

ATP Paris Masters 2017: Alexander Zverev pierde din viteză pe final de sezon. Astăzi a fost eliminat de Robin Haase!

Robin Haase, în timpul partidei de astăzi
Credit Foto: rolexparismasters.com

Embed from Getty Images

Slideshow – 4 imagini

După ce a câştigat ATP Masters 1000 Montréal, încununarea unui sezon excepţional, care l-a dus până pe locul 3 în clasamentul ATP Race to London, Alexander Zverev a început să piardă încet-încet din viteză. A recâştigat puţin din ea cu semifinala de la ATP 500 Series Beijing, dar în rest, rezultate modeste, inclusiv la US Open.

Acum, în preajma Turneului Final ATP – Londra 2017, semnele devin îngrijorătoare, căci astăzi în partida din turul 2 (R32) a turneului ATP Masters 1000 “Paris Rolex Masters”:

Robin Haase (Olanda, 43) – Alexander Zverev (Germania, 4) [4] 3-6, 6-2, 6-2 în 1h32′

Haase, care a jucat semifinale la acelaşi ATP Masters 1000 Montréal, este la cea de-a doua victorie în faţa unui jucător din top 10 ATP în acest sezon, după ce îl elimina pe Dominic Thiem (8) în sferturile ATP 500 Series Halle.

*

În altă partidă, John Isner i-a anulat lui Diego Schwartzman şi şansele teoretice pe care le mai avea pentru calificarea la Turneul Final  ATP, păstrânduşi-le datorită victoriei de astăzi pe ale sale.
Schwartzman devine astfel al doilea jucător cernut de sita dură a Masters-ului de la Paris, din cursa pentru Londra, după Sam Querrey.

John Isner (SUA, 14) [9] – Diego Schwartzman (Argentina, 25) 7-6(2), 6-7(11), 6-3

Partida a durat 2h34′.
În tie-break-ul setului 2, Isner a ratat 3 oportunităţi de a închide atunci meciul.

4 videoclipuri cu Zverev pus pe şotii cu arbitrul Carlos Bernardes, o lovitură genială a lui Schwartzman, nişte giumbuşlucuri ale argentinianului şi strângerea de mână dintre David (Schwartzman – 1, 70 m) şi Goliat (Isner – 2,08 m ) de la sfârşitul partidei.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com