Nu rata:

ATP Paris Masters 2017: Isner îl opreşte pe Del Potro din cursa pentru Londra şi îşi menţine şansele lui.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

O partidă ce se anunţa dramatică, nu a fost chiar aşa, din cauza problemelor fizice ale lui Juan Martín de Potro. Şi John Isner a suferit vizibil, dar nu în aceeaşi măsură ca argentinianul:

În primul sfert de finală încheiat pe teren:

John Isner (SUA, 14) [9] – Juan Martín del Potro (Argentina, 17) [13] 6-4, 6-7(5), 6-4

Partida a durat 2h10′.
Isner şi-a adjudecat primul set datorită singurului break al manşei, pe care l-a făcut în ultimul joc.
În setul doi s-a mers cu serviciul atât în jocurile normale, cât şi în tie-break, diferenţa făcând o dubla greşeală a lui Isner la la 5-5, care i-a permis lui Del Potro să egaleze situaţia la seturi.
Şi tocmai când ne pregăteam de un set decisiv dramatic, Del Potro a început să aibă dureri la şold, vizibile atât în grimasele lui, cât mai ales în joc. Astfel americanul a reuşit să întoarcă jocul 3, în care primea, de la 15-40. Apoi şi-a apărat fără probleme acest break, nemaiforţând pe serviciul argentinianului, căci era evident că acesta nu mai este capabil să i-l pericliteze pe al lui.

Del Potro iese astfel din cursa pentru Turneul Final ATP – Londra 2017 (îi mai trebuia doar victoria de astăzi), iar John Isner – finalist anul trecut aici, are nevoie de victoria de turneu pentru a se califica.

Adversar în semifinale îi va fi Filip Krajinovic (Serbia, 77) [Q], care astăzi a primit ca bonus pentru reultatele bune din primele trei tururi, calificarea în semifinale datorată retragerii lui Rafael Nadal.

Galerie videoclipuri (5)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com