Nu rata:

ATP Quito 2017: Victor Estrella Burgos va juca astăzi în a treia finală. Va reuşi să câştige pentru a treia oară turneul?

A treia ediţie a turneului “Ecuador Open” îl va avea a treia oară pe Victor Estrella Burgos (36 de ani) finalist. În curând vom afla răspunsul la întrebarea dacă îl va avea şi pentru a treia oară câştigător.

Coincidenţa face ca după ce în optimile de finală Estrella Burgos a trecut de un alt veteran, capul de serie 1, Ivo Karlovic (37 de ani), în finala de diseară el îl va întâlni pe Paolo Lorenzi (35 de ani). Italianul îi răpea anul trecut la ATP 250 Kitzbühel recordul de cel mai vârstnic câştigător al unui turneu ATP, tocmai lui Estrella Burgos, care îl deţinea de la Quito 2015.

Finala va începe la ora 20.00:

Victor Estrella Burgos (Republica Dominicană, 156 ATP) – Paolo Lorenzi (Italia, 46) [3]

Ambii jucători sunt la cea de-a 3-a finală în circuit. Estrella Burgos are titlurile de la Quito 2015 şi 2016, iar Lorenzi pe cel de la Kitzbühel şi o finală pierdută la Sao Paolo 2014.

*

Finala de dublu s-a jucat deja şi s-a încheiat cu rezultatul:

James Cerretani (69 ATP la dublu) / Philip Oswald (Austria, 78) – Julio Peralta (Chile, ) / Horacio Zeballos (Argentina, ) 6-3, 2-1 retragere

 

 

 

 

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com