Nu rata:

ATP Roma 2018: Nadal s-a calificat în semifinale, după ce a pierdut primul set al partidei cu Fognini.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi

Cum orice set pierdut de Rafael Nadal pe zgură a ajuns să fie un eveniment, să-l subliniem şi pe cel de astăzi, când Fabio Fognini, autorul unui turneu foarte bun aici – l-a eliminat pe Dominic Thiem [6] în turul 2 –  a reuşit această performanţă în partida din sferturile de finală ale ATP Masters 1000 “Internazionali BNL d’Italia”:

Rafael Nadal (Spania, 2) [1]  Fabio Fognini (Italia, 21) 4-6, 6-1, 6-2

Partida a durat 2h14′.
În primul set, italianul a revenit de la 1-4 (un break în urmă) cu 5 jocuri consecutive, dar efortul a fost prea mare, căci în următoarele două nu a mai repetat evoluţia, stingându-se treptat. La strângerea de mână de la fileu, Fogna i-a spus lui Rafa ceva despre o problemă fizică.

Rafael Nadal – care a ajuns la 355 de victorii în turneele ATP Masters 1000, la fel ca Roger Federer – s-a calificat astfel în a 10-a semifinală la “Italian Open”, unde are un palmares victorii-înfrângeri 54- 6.

El îl va întâlni în semifinale pe învingătorul din partida Kei Nishikori (Japonia, 24) – Novak Djokovic (Serbia, 18) [11]. Pentru calificare el va fi recompensat cu 360 de puncte ATP şi cu un premiu financiar în valoare de 230.830 €

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com