Nu rata:

ATP Rotterdam 2017: În semifinale, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor juca pentru a 3-a oară în 2017 cu Koolhof / Middelkoop! Rojer a atins ieri o bornă în circuit.

Sorţii şi rezultatele le-au scos în cale lui Horia Tecău (18 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (28) – pentru a 3-a oară în 2017 – perechea Wesley Koolhof (61)/ Matwe Middelkoop (63)!

Întâlnirea cu 75% olandezi pe teren se va disputa mâine – în primul meci de pe terenul central, de la ora 14.00 – şi va conta pentru semifinalele turneului ATP 500 Series ABN AMRO World Tennis Tournament, care se dispută la Rotterdam.

În prima întâlnire de anul acesta, perechea integral olandeză a câştigat în sferturile ATP 250 Series Sydney, după ce au salvat două mingi de meci: 7-6(4), 2-6, [11-9], ca apoi Rojer / Tecău să se revanşeze în turul 2 la Australian Open: 6-3, 6-4.

Compatrioţii lui Jean-Julien Rojer, beneficiari ai unui wild card aici, şi-au continuat anul bun – locul 11 în clasamentul “Race to London” al perechilor de dublu (Rojer / Tecău sunt pe 15) – şi i-au învins astăzi pe Lukasz Kubot (Polonia, 20) / Marcelo Melo (Brazilia, 9) cu 7-6(2), 6-3, după ce în primul tur trecuseră de prospăt câştigătorii de la Montpellier, fraţii Zverev.

*

Altfel, victoria de ieri din sferturile de finală a reprezentat cea de-a 300-a la dublu în circuitul ATP pentru Jean-Julien Rojer, care a spus cu această ocazie:

Sunt foarte încântat de borna celor 300 de victorii, este o frumoasă realizare pentru mine. Sunt mândru de aceste victorii. Bineînţeles că le mulţumesc tuturor partenerilor, celui cu care joc acum, Horia. Nu speram să ajung la această performanţă atunci când am început să joc dublu.

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com