Nu rata:

ATP Rotterdam 2018: Marius Copil – scutit de calificări – este pe tabloul principal de simplu. Rojer / Tecău sunt pe cel de dublu.

Au fost trase la sorţi tablourile turneului ATP 500 Series “ABN Amro World Tennis Tournament” – cu premii în valoare de 1.862.925 € şi o contribuţie financiară totală de 1.996,245 € – care se va disputa săptămâna viitoare pe hard, indoor, la Rotterdam.

Marius Copil, era înscris în calificările turneului dar, datorită parcursului excepţional de la Sofia, nu a putut să participe, a solicitat şi a primit un Special Exempt [SE] – (scutire specială) pentru tabloul principal. Procedura este aplicată tocmai în asemenea cazuri, pentru a rezolva situaţia când un jucător înscris în calificări ajunge în fazele superioare ale unui turneu care se dispută în săptămâna anterioară.

El va juca în primul tur al tabloului principal – 32 de jucători – partida:

Marius Copil (93 ATP) [SE] – Damir Dzumhur (Bosnia şi Herţegovina, 30, aflat la cel mai bun clasament al carierei, 25 de ani)

Palmares direct: 0-1

Tabloul de simplu este condus de Roger Federer, care va ataca locul 1 ATP.

*

Pe tabloul de dublu – 16 echipe – capi de serie 4 sunt Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, câştigătorii turneului în 2015.

Ei vor juca în primul tur partida:

Jean-Julien Rojer (Olanda, 11 ATP la dublu) / Horia Tecău (12) [4]Feliciano Lopez (25) / Marc Lopez (23) (ambii Spania)

Palmares direct: 3-1

Tabloul de Simplu – ATP Rotterdam 2018

Tabloul de Simplu – ATP Rotterdam 2018

 

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com