Nu rata:

ATP ‘s-Hertogenbosch 2018: Marius Copil se revanşează în faţa lui Aljaz Bedene, după ce salvează două mingi de meci!

După ce înregistrase o serie de 3 înfrângeri în faţa slovenului (fost britanic pentru o perioadă) Aljaz Bedene la unul şi acelaşi turneu, ba chiar două dintre ele la una şi aceeaşi ediţie a ATP 250 Series Budapesta (hard), Marius Copil a reuşit să se revanşeze astăzi, pe iarbă, la ATP 250 Series “Libéma Cup”, care se dispută pe iarbă la ‘s-Hertogenbosch.

În partida contând pentru turul 1 (R28) al turneului ATP 250 Series “Libéma Cup”, care se dispută la ‘s-Hertogenbosch, pe iarbă:

Marius Copil (97 ATP) – Aljaz Bedene (Slovenia, 70) 6-7(6), 7-6(4), 6-3

Partida a durat 2h24′
Marius a pierdut prima manşă, deşi a avut o minge de set la 6-5, pe serviciul adversarului. Şi acest set şi următorul a fost lipsite de break-uri, dar în al doilea, la 4-5 jucătorul nostru a fost obligat să salveze două mingi de meci – una la 30-40 şi una după a 6-a egalitate într-un game în care s-au consemnat 8 – ca să poată continua partida. Apoi s-a distanţat în tie-break de la 4-4.
În manşa a 3-a, jucătorul nostru a reuşit singurul break al întâlnirii în jocul 2 şi apoi şi-a apărat fără alte emoţii serviciul.

Calificarea în optimile de finală îi aduce lui Marius 20 de puncte ATP şi un premiu financiar în valoare de 10.470 USD.

Următorul lui adversar va fi Yuichi Sugita (Japonia, 53, clasament maxim: 36 ATP / octombrie 2017, 29 de ani) [7], care astăzi a trecut de Nikoloz Basilashvili (Georgia, 87): 6-3, 6-2 în 1h.

Marius are un palmares direct: 2-1 cu Sugita:

Credit Info: itftennis.com

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com