Nu rata:

ATP Sofia 2018: Marius Copil, joc încântător, victorie preţioasă şi calificare în prima semifinală a carierei în circuit!

În primul sfert de finală al ATP 250 Series “Diema Xtra Sofia Open”, Marius Copil a reuşit să obţină a 3-a victorie la acest turneu:

Marius Copil (93 ATP) – Gilles Müller (Luxemburg, 28) [3] 6-4, 6-4

Partida a durat 1h20′.
Marius şi-a depăşit astăzi cifra aşilor din meciurile precedente, 13 faţă de 12, dar nu asta a fost cheia succesului său, ci jocul variat cu care şi-a destabilizat adversarul.
O mulţumime de passing-shot-uri, dar şi drop-shot-uri, marea majoritate reuşite în faţa unui adversar cu o experienţă colosală.
Marius nu şi-a pierdut astăzi serviciul şi a reuşit break-urile victoriei în jocurile 9 ale fiecărui set.
Dar dacă în primul nu a avut deloc emoţii, câştigându-şi 3 din cele 5 jocuri de serviciu la zero, niciun punct pierdut pe primul serviciu(!), în al doilea situaţia s-a mai echilibrat.
Astfel că 4 jocuri au avut prelungiri şi jucătorul nostru a avut de salvat şi o minge de break.
Prea puţin însă pentru a-i pune siguranţa în joc şi calmul imperturbabil la îndoială.

Credit Info: atpworldtour.com

Marius acumulează 90 de puncte ATP şi un premiu financiar în valoare de 25.515 € pentru calificarea în prima semifinală a carierei în circuitul ATP şi are asigurat locul în top 90.

Adversarul lui Marius din ultimii 4 va fi decis în partida Jozef Kovalik (Slovacia, 187) [Q] – Marcos Baghdatis (Cipru, 123), care a început acum câteva minute.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com