Nu rata:

ATP Stuttgart 2018: Roger Federer a reintrat cu victorie, după un prim set pierdut. Rafael Nadal nu mai vine la Queen’s.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi
Rezumatul partidei la sfârşitul ştirii

Roger Federer nu mai jucase în circuit de la ATP Masters 1000 Miami, când pierduse în primul tur la Thanasi Kokkinakis.

Iar acum, partida din optimile de finală (R16) ale ATP 250 Series “Mercedes Cup” de la Stuttgart – în primul tur a avut BYE – a început sub auspicii nefavorabile lui, căci Mischa Zverev i-a luat primul set după cele 12 pierdute până acum, în 5 meciuri, care au cuprins şi un dublu 6-0 la ATP 500 Series Halle 2013 (QF / iarbă).

Fratele mai mare Zverev a câştigat prima manşă după ce s-a desprins de la 3-3, iar în jocurile 8 (break) şi 9 nu a pierdut niciun punct.
Dar Roger s-a redresat şi-a adjudecat setul 2, după un schimb de break-uri în jocurile 6, 7 şi încă un break pentru el la final şi pe al 3-lea, după ce a câştigat de două ori cu returul.

Următorul adversar pe care îl va avea numărul 2 ATP va fi învingătorul din partida Guido Pella (Argentina, 75) – Prajnesh Gunneswaran (India, 169, aflat pe cel mai bun loc al carierei, 28 de ani) [Q]. Indianul a produs astăzi surpriza în turul 1 (R28): 7-6(6), 2-6, 6-3 cu Denis Shapovalov (Canada, 23) [6], cea mai importantă victorie a carierei.
Componentul echipei de Cupa Davis a Indiei este în creştere de formă, căci la sfârşitul lui aprilie câştiga primul lui titlu ATP Challenger, 150k Kunming, China, dar distanţa până la succesul de astăzi este mare.

*

Altfel, Rafael Nadal a anunţat că nu mai vine la ATP 500 Series “Fever-Tree Championships” Queen’s, Londra, de săptămâna viitoare, deoarece trebuie să se odihnească mai bine după extenuantul sezonul pe zgură, dar că Wimbledon-ul nu este în pericol:

Am vorbit cu doctorii mei şi mi-au spus că trebuie să ascult ce-mi spune corpul

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com