Nu rata:

Australian Open 2017: Da, prima semifinală va fi elveţiană! Roger Federer l-a ţinut la distanţă pe Mischa Zverev (Galerie Foto, Video).

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Mischa Zverev a abordat meciul din sferturile de finală ale Australian Open 2017, folosind aceeaşi tactică din meciurile precedente: a atacat permanent la fileu. Doar că acum l-a avut în faţă pe Roger Federer, care, pentru a contracara, a umblat ceva mai adânc în cutia lui de genialităţi şi fie cu lunguri de linie precise, fie cu unghiuri imposibile l-a obligat pe neamţ să privească neputincios de la fileu, către mingile care-l depăşeau şi aterizau pe linii sau în imediata lor apropiere.
Tot ce a reuşit Mischa astăzi pe tabelă, a fost ca în manşa a doua – la 5-4 – să se apropie la două puncte de câştigarea setului.
Totuşi, în perspectiva semifinalei cu Stan Wawrinka, Roger va trebui să fie şi mai consistent decât astăzi, căci meciul se anunţă a fi unul foarte dificil, în condiţiile în care datele problemei legat de adversarul pe care îl va avea în faţă vor fi cu totul altele.

Roger Federer (Elveţia, 17 ) [17] – Mischa Zverev (Germania, 50) 6-1, 7-5,  6-2

Partida a durat 1h32′.

Credit Info: ausopen.com

Deocamdată un video, cu un puct ce candidează la titlul de cel mai frumos al turneului:

 

 

Save

Save

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com