Nu rata:

Australian Open 2017: Vandeweghe îşi continuă turneul excepţional, trece repede de Muguruza şi o va întâlni în semifinala americană pe Venus Williams! (Galerie foto, Video)

Două Slidewshow-uri a câte 5 imagini

Prima semifinală a turneului feminin la Australian Open 2017, se va disputa între o jucătoare obişnuită cu înălţimile acestei faze, dar care la 36 de ani devine cea mai vârstnică semifinalistă la un Grand Slam de la Martina Navratilova în 1994 (37 de ani – Wimbledon)  încoace: Venus Williams şi o jucătoare care se regăseşte pentru prima dată în această fază: Coco Vandeweghe.

Vandeweghe a completat astăzi, în sferturile de finală excelenta serie de aici: victoriilor la Vinci (19 WTA) [15], Parmentier (67), Bouchard (47), Kerber (1) [1] le-a adăugat un succes categoric la favorita 7:

Coco Vandeweghe (SUA, 35 WTA) – Garbiñe Muguruza (Spania, 7) [7] 6-0, 6-4

Partida a durat 1h23′.

Credit Info: ausopen.com

Coco Vandeweghe a rupt echilibrul cu singurul break de până atunci la 3-3, iar Muguruza a câştigat ultimul ei ghem din meci pentru 4-5. În setul 2, care a durat 28′, spanioloaica a câştigat doar 10 puncte.

*

Venus Williams a trebuit să muncească mai mult ca să să se califice în semifinale, dar nu a fost ameninaţată serios pe tabelă de Pavlyuchenkova, care a reuşit totuşi să menţină două seturi echilibrate.

Venus Williams (SUA, 17) [13] – Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 27) [24] 6-4, 7-6(3)

Partida a durat 1h47′.

*

Momentele importante ale celor două partide şi declaraţiile celor 4 protagoniste:

 

Save

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com