Nu rata:

Australian Open 2018: Simona Halep – “Este visul oricărui copil să câştige un Grand Slam. Este visul meu să câştig un Grand Slam.”

Credit foto: sina.com

După interviul de pe teren şi conferinţa de presă pe care a acordat-o după victoria din optimile de finală la Australian Open 2018, Simona Halep a acordat un interviu şi site-ului turneului (videoclip la sfârşitul ştirii):

Întrebare: Este evident că ai abordat meciul tău cu Osaka conform unui plan. Ce anume ai reuşit să faci în mod special bine astăzi?

Simona: Cred că am obligat-o să se deplaseze mult şi am împins-o înapoi. De asemenea, conform celor discutate cu echipa mea înainte de meci, am fost agresivă şi am reuşit să închei câteva puncte la fileu. Am încercat să rămân puternică pe picioare şi să stau aproape de linia de fund, ceea ce n-a fost uşor, căci loveşte tare. Dar, una peste alta, mi-a reuşit aproape totul.

Întrebare: Eşti cap de serie 1 aici. Te afectează această presiune?

Simona: Nu. Căci nu am aşteptări aici din cauza gleznei. Ce s-a întâmplat în turul 1 nu a fost uşor, dar acum sunt mai relaxată, m-am obişnuit cu durerea şi încerc doar să câştig meciul pe care îl joc. Nu mă gândesc la turul următor.

Întrebare: Ce face un turneu de Mare Şlem special?

Simona: Numele – Grand Slam, pentru că toată lumea vrea să-l câştige. Este visul oricărui copil să câştige unul. Este visul meu să câştig unul. Dar nu trebuie să-i supralicităm importanţa, căci atunci apare presiunea. Însă cu timpul te obişnuieşti şi cu aceasta, pe măsură ce capeţi experienţă.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com