Nu rata:

Australian Open 2018: Simona Halep, victorie categorică pentru calificarea în semifinale!

Embed from Getty Images

Simona Halep s-a calificat astăzi pentru a 5-a oară în semifinalele unui turneu de Mare Şlem şi pentru prima dată la Australian Open!

Ea a avut nevoie de 3 jocuri pentru a intra în partida de astăzi, răstimp în care adversara i-a înfrânt o dată serviciul şi a luat un avans de 3-0.
În jocul 4, Simona a salvat o minge de break şi apoi a câştigat acel joc, primul dintr-o serie de 9, cu adevărat magice.

Odată reglajele efectuate – mai ales serviciul, căci cele 4 duble greşeli au fost făcute în acea primă perioadă a partidei – liderul WTA şi-a arătat cel mai bun tenis: ofensivă încă de la primul schimb al punctului, ea a ascuţit unghiurile şi la aproape fiecare punct a căutat şi a găsit liniile.
Acestora li s-a adăugat o deplasare în teren la cote maxime, Karolina Pliskova fiind transformată într-o jucătoare anonimă, care nu a mai avut decât o replică palidă în a doua jumătate a setului 2.

În ultimul sfert de finală de pe tabloul feminin:

Simona Halep (1 WTA ) [1] – Karolina Pliskova (Cehia, 6) [6]  6-3, 6-2 în 1h11′

Jucătoarea noastră acumulează 780 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 880.000 AUD (573.103 €) pentru calificarea în semifinale, unde o va întâlni pe Angelique Kerber (Germania, 16 WTA) [21].

Credit Info: ausopen.com

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com