Nu rata:

Australian Open 2018: Wozniacki este cea de-a doua semifinalistă, după ce trece de Suarez Navarro.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 slideshow-uri a câte 5 imagini

Al doilea sfert de finală de pe jumătatea inferioară a tabloului feminin la Australian Open 2018 s-a încheiat cu rezultatul:

Caroline Wozniacki (Danemarca, 2 WTA) [2] – Carla Suárez Navarro (Spania, 39 WTA) 6-0, 6-7(3), 6-2

Partida a durat 2h11′
Dacă primul set a fost dominat categoric de Wozniacki (doar două game-uri au ajuns la avantaje), în al doilea, Suárez Navarro a străpuns de multe ori barajul danezei cu sclipitorul ei rever cu o mână şi a greşit şi mult mai puţin cu forehand-ul. Astfel că a ajuns să conducă cu 4-2. Wozniacki a revenit însă cu 3 jocuri consecutive şi la 5-4 a avut o minge de meci pe serviciul adversarei. Odată aceasta ratată, vice-liderul WTA şi-a pierdut calmul şi prin urmare şi destul de uşor tie-break-ul.
În decisiv, ea a repus însă lucrurile pe făgaşul iniţial şi cu agresivitatea regăsită s-a impus clar cu două break-uri în jocurile 3 şi 7 şi s-a calificat în semifinale.

Este pentru a 7-a oară când Caroline Wozniacki se califică între ultimele 4 la un turneu de Mare Şlem şi pentru a doua oară la Australian Open, după 2011. Celelalte 5 semifinale au fost atinse de ea doar la US Open.
Adversara ei din aceasta fază va fi Elise Mertens (Belgia, 37 WTA, 22 de ani).

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com