Nu rata:

Campionatul Cehiei: Laura Andrei a jucat 3 meciuri, Marius Copil niciunul. Participare selectă (Galerie foto).

Galerie
Laura Andrei
, în timpul partidei cu Michaella Krajicek, alături de partenera ei de dublu, Petra Krejsova şi de coechipierii de la LTK Liberec (rândul de jos, a doua din stânga)

Credit Foto: tenisovaextraliga.cz;  Instagram Laura – în clipul de la sfârşitul ştirii ea a filmat-o pe Petra Kvitova în timpul partidei cu Petra Krejsova; Instagram Krejsova

Până la urmă Marius Copil nu a jucat niciun meci în campionatul (mixt) pe echipe al Cehiei. Nu ştiu dacă a ajuns acolo, căci pe conturile lui de social media nu apare nimic în acest sens, ori Marius este harnic la postat şi ne ţine la curent cu orice mişcare a lui.

În schimb, Laura Andrei (492 WTA la simplu – fostă 280 / iulie 2013 / 239 WTA la dublu, 29 de ani) – 11 titluri la dublu şi 3 la simplu, în sezonul 2017 în circuitul ITF Pro – a jucat 3 meciuri pentru echipa ei, LTK Liberec.
La simplu a învins-o pe Michaella Krajicek (Olanda, 711, fost 30 WTA / 2011): 7-5, 6-1 şi a pierdut la Katerina Siniakova (Cehia, 47): 3-6, 3-6. La dublu a făcut pereche cu Petra Krejsova (287) şi au pierdut.

Echipa ei nu s-a calificat în finală, din grupele semifinale.

Remarcabilă participarea la aceste campionate, pe care o putem studia în galeria de mai sus, în ordine: Karolina Pliskova (4 WTA) – şi alături de noul ei antrenor, Tomas Krupa – Anastasija Sevastova (16), Petra Kvitova (29), Denis Istomin (63 ATP), Ekaterina Alexandrova (96), Jiri Vesely (62), Norbert Gombos (132).

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com