Nu rata:

Caroline Wozniacki ia în considerare să boicoteze turneul de la Miami.

Embed from Getty Images

După evenimentele petrecute în timpul partidei din turul 2 al WTA Premier Mandatory Miami, pe care a pierdut-o la Monica Puig, Caroline Wozniacki ia în considerare să boicoteze ediţia viitoare a turneului.

La momentul respectiv, jucătoarea din Danemarca a făcut public faptul că familia ei şi cea a logodnicului ei au fost ameninţate de spectatorii de la Miami.

Ea revine acum descriind traumele psihologice provocate de evenimente: 

Am dormit groaznic 4 sau 5 zile după aceea şi m-am simţit inconfortabil.

Dar ce i-a atras mânia şi mai mult a fost răspunsul oficial al directorului turneului, James Blake, fostul număr 4 ATP / 2006:

La partidă a fost prezent personal al turneului, reprezentanţi WTA şi agenţi de securitate. Ei nu au remarcat şi nici nu li s-a adus la cunoştinţă despre ameninţări adresate jucătoarelor sau familiilor acestora.
Dacă am fi fost sesizaţi, am fi acţionat imediat.

Aşa că Wozniacki a conchis:

Speram ca James Blake să ia atitudine, dar nu a făcut-o. Desigur că asta m-a întristat, pentru că am simţit că nu asigură spatele jucătorilor şi ei au pretins că totul a fost frumos.
Trebuie să mă hotărăsc dacă vreau să revin acolo sau nu. Încă nu am luat decizia.

Declaraţiile au fost date reporterilor la Monte Carlo, unde Caroline este rezidentă şi ieri a participat la lansarea unei aplicaţii de fitness, Lympo (Slideshow – sus).

Contextul acestei dispute este mai amplu, în sensul că turneul de la Miami este proprietatea grupului IMG, cu care jucătoarea din Danemarca a intrat în conflict anul trecut, atunci când a atacat-o pe Maria Sharapova la revenirea în circuit. Atunci, agentul Maşei, Max Eisenbud a contraatacat imediat şi s-au aruncat vorbe destul de grele.

 

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com