Nu rata:

Ce facilităţi pentru tenis se mai construiesc în lume? Orlando, Florida – 100 de terenuri!

La Orlando, Florida, se va inaugura în 2017 unul din cele mai mari centre de tenis din lume. Întinsă pe 25 de hectare, facilitatea va avea 100 de terenuri de tenis cu suprafeţe de zgură roşie, zgură verde, hard indoor şi outdoor. Centrul de la Orlando este cu 50% mai mare decât Billie Jean King National Tennis Center, unde se desfăşoară US Open.

Publicul larg va putea închiria terenurile cu 48 de ore înainte şi conform Federaţiei Americane între 80-100.000 de oameni vor folosi terenurile în primul an.

De asemenea, aici va fiinţa un centru de practică al oficialilor certificaţi USTA (Federaţia Americană de Tenis), o Universitate pentru antrenori şi directori de turneu, tot sub egida USTA, un Centru de pregătire Adidas, care va găzdui 40 de jucători prinşi în Player Development Project, locuinţe pentru găzduirea juniorilor.

Inaugurarea oficială va fi în martie, dar primul turneu se va disputa deja în ianuarie. În total 30.000 de jucători vor participa la peste 80 de turnee pe an.

O altă ipoteză de lucru, pe termen mediu este şi mutarea ATP Masters 1000 Miami Open aici, în cazul în care proprietarii vor dori să plece de la Key Biscayne. Loc pentru construirea unui stadion după dorinţa proprietarilor ar fi, în timp ce la Key Biscayne, o instanţă a respins dezvoltarea complexului.

 

Credit Info: USTA via tennisworldusa.org & tennis.com

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com