Nu rata:

Cea mai populară fotografie din istoria tenisului românesc a fost arborată pe faţada Centrului Naţional de Tenis!

Conform site-ului Federaţiei Române de Tenis, cea mai populară fotografie din istoria tenisului românesc – Simona Halep îmbrăţişând aranjamentul floral în forma cifrei 1, pe care l-a primit după semifinala câştigată la WTA Premier Mandatory Beijing din partea organizatorilor, după ce a devenit de facto lider WTA – a fost arborată sub forma unui banner pe faţada clădirii principale a Centrului Naţional de Tenis, care se află lângă Arena Naţională, în parcul Lia Manoliu din Bucureşti.

Preşedintele Federaţiei, George Cosac:

Este un gest pe care federația îl face pentru marea noastră campioană, Simona Halep, care merită, cu certitudine, mult mai mult, pentru că vorbim despre o performanță la care au visat, de-a lungul vremii, milioane de jucătoare, dar pe care au realizat-o atât de puține jucătoare.

Am ales acest loc pentru că aici este casa tenisului românesc și pentru că pe aici trec, în fiecare an, mii de jucători pentru care Simona este, și trebuie să fie, un model. Îmi doresc ca toți acești copii, acești tineri care vin să joace tenis pe terenurile de la Centrul Național de Tenis să vadă această imagine și să-și propună ca într-o zi să devină și ei cei mai buni din lume. Tenisul românesc are nevoie de viitori campioni, iar Simona ne-a demonstrat tuturor că se poate.

Credit Info şi Foto: frt.ro

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com