Nu rata:

Cine este prietena lui Jack Sock. Sloane Stephens contraatacă pe Instagram.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

După ce a câştigat cel mai important titlu al carierei, “Paris Rolex Masters”, Jack Sock s-a repezit în loja lui, şi-a îmbrăţişat antrenorul – Jay Berger – şi apoi şi-a sărutat iubita (GIF la sfârşitul ştirii).

Aceasta este Michala Burns, despre care n-am găsit deocamdată alte date decât ce a spus Jack legat de ea:

Este pentru prima dată când prietena mea călătoreşte cu mine. M-a însoţit în Asia şi acum în Europa. Este ceva special s-o am alături de mine în aceste momente.

… dar şi postările lui Burns pe Instagram (galeria de mai sus) din care rezultă că este îndrăgostită lulea de Jack, mesajele ei variind de la “dragoste la prima vedere” la “ai cheile către inima mea“.

*

În 2013, Jack Sock a avut o relaţie cu colega din WTA, Sloane Stephens:

Credit Foto: playersgf.com

Şi – coincidenţă sau nu – Sloane, care după v-am spus, are o relaţie cu jucătorul de fotbal (soccer) Jozy Altidore   a postat ieri pe Instagram două poze din vacanţă – probabil una mai de demult, căci acum ea se pregăteşte pentru finala Fed Cup 2017  – urându-i La Mulţi Ani iubitul ei, care ieri a împlinit 28 de ani, apelându-l prima ei pasiune (“first crush”)!

În plus, Sloane fusese până acum foarte discretă legat de acest subiect. Postase doar o singură fotografie cu Jozy, în iunie, pe Twitter, pe care ulterior a şters-o.

Să reacţioneze oare Sloane la apariţia în luminile rampei a prietenei lui Jack?

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com