Nu rata:

CRONICĂ DE MECI: Copilul teribil al tenisului australian dezamăgeşte din nou, de Adrian Sava.

Slideshow – 5 imagini

 

Copilul teribil al tenisului australian dezamăgeşte din nou

de Adrian Sava

Nick Kyrgios, jucătorul din ţara gazdă a primului turneu de Mare Şlem al anului, a început meciul foarte detaşat bazându-se pe statutul său de mare favorit al publicului şi în dispoziţie de a-şi demonstra imensul său talent. Dar această stare a durat doar două seturi şi jumătate până în momentul în care tabela arăta 2-0 la seturi şi 4-3 în setul trei pentru el.

Seppi a rămas calm, nu s-a speriat deloc de perspectiva pierderii meciului şi cu celebrul său calm nemţesc a revenit în meci. Nick a încercat totuşi să încheie socotelile. Andreas a ţinut tot timpul aproape şi s-a ajuns in decisiv, fără tie-break. În avantaj fiind, australianul mai avea nevoie doar de două puncte câştigătoare, însă, paradoxal, cu cât părea mai aproape de victorie, cu atît părea mai puţin probabil să reuşească. Şi s-a ajuns chiar la minge de meci pentru Kyrgios, iar acel punct foarte disputat s-a încheiat cu un lung de linie executat cu sânge rece de italian. A fost punctul culminant al meciului, pentru că din acel moment, Seppi n-a mai cedat nimic, a reuşit break-ul, şi-a fructificat serviciul cu un ultim punct în care Kyrgios părea că nici nu mai este interesat să-l joace (vă sună cunoscut?).

O victorie a maturităţii şi a calmului în dauna talentului necontrolat!

Foarte interesantă şi preferinţa publicului: o parte îl susţinea pe compatriotul lor, o mică parte pe italian, iar o a treia parte, destul de semnificativă erau pe faţă contestatari ai australianului!


Scorul final, statistica partidei şi momentele importante ale ei

 

 

 

 ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com