Nu rata:

Cupa Davis 2017. Grupa Mondială: Denis Shapovalov îşi cere iertare. Pedeapsa pe care a primit-o canadianul.

Arbitrul francez Arnaud Gabas, după lovitura primită

ACTUALIZARE: Ţinând cont de faptul că acţiunea lui Shapovalov a fost una neintenţionată şi de faptul că el şi-a cerut scuze atât în particular, cât şi public, ITF a decis ca unică sanţiune împotiva canadianului o amendă de 7.000 USD.

După incidentul pe care vi l-am relatat de dimineaţă – în care  Denis Shapovalov (17 ani, scurtă biografie aici), la prima sa selecţionare în echipa de Cupa Davis a Canadei, a comis un gest nesportiv, fiind apoi urmărit şi de un mare ghinion – tânăra mare speranţă a canadienilor şi-a cerut public iertare, acum câteva minute, într-o postare pe Twitter:

Aseară, în meciul pe care îl jucam în Cupa Davis, am făcut ceva foarte neprofesional şi de neiertat. Sub presiunea momentului, după ce am pierdut un ghem, mi-am pierdut controlul emoţiilor şi am lovit mingea cu intenţia s-o trimit în afara terenului. Din nefericire şi absolut neintenţionat, l-am lovit pe domnul Arnaud Gabas, arbitrul de scaun.
Nu am nicio scuză pentru comportamentul meu şi îmi asum întreaga răspundere pentru gestul meu. Îmi pare foarte rău pentru domnul Gabas, căruia i-am cerut iertare personal.
Îmi pare foarte rău că i-am dezamăgit pe coechipierii mei de Cupa Davis şi mi-am deziluzionat compatrioţii.
Îmi cer iertare de la fanii tenisului, suporteri şi sponsori.
Mi-e ruşine de comportamentul meu neprofesional şi voi accepta orice consecinţă ce va decurge în urma acţiunii mele. Promit că am să învăţ din acest eveniment şi că aşa ceva n-o să se mai întâmple.

Sper că mă veţi putea ierta.

Denis Shapovalov

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com