Nu rata:

Darren Cahill, distins de Federaţia Australiană cu premiul pentru excelenţă şi performanţă în cariera de antrenor. Ceilalţi laureaţi.

Darren şi Victoria Cahill

John Newcombe, înconjurat de toţi laureaţii / Alex de Minaur şi Ashleigh Barty

Lângă Alex, în foto 5, este Cruz Hewitt, fiul lui Lleyton şi al lui Bec (foto 6) / John şi Angie Newcombe / Casey Dellacqua şi Amanda Judd / Ken Rosewall şi Todd Woodbridge

Credit Foto: Tennis Australia

Pentru al 9-lea an, Federaţia Australiană de Tenis a decernat premiile Newcombe pentru cele mai importante realizări în tenisul de la Antipozi.

Premiul pentru excelenţă şi performanţă în cariera de antrenor a fost decernat lui Darren Cahill. În motivaţia Federaţiei Australiene se arată:

Ajutând-o pe Simona Halep să câştige primul ei titlu de Mare Şlem şi să ocupe pentru al doilea an locul 1 WTA, Darren Cahill şi-a consolidat poziţia drept unul dintre cei mai buni antrenori din lumea sportului. O legendă în toate înţelesurile cuvântului.

Medaliile Newcombe au fost decernate pentru prima dată ex aequo, lui Ashleigh Barty (15 WTA) – campioană la WTA “Elite TrophyZhuhai şi  International Nottingham, finalistă la Premier Sydney şi Alex de Minaur (31 ATP, primul jucător australian în ierarhie) – finalist la Turneul Final Next Gen.

La juniori au fost premiaţi Destanee Aiava (250 WTA) şi Rinky Hijikata (14 ITF).

Premiul “Spiritul Tenisului” a fost acordat lui Casey Dellacqua, retrasă din activitate anul acesta, pentru realizările ei de pe teren şi din afara lui.

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com