Nu rata:

Darren Cahill, distins de Federaţia Australiană cu premiul pentru excelenţă şi performanţă în cariera de antrenor. Ceilalţi laureaţi.

Darren şi Victoria Cahill

John Newcombe, înconjurat de toţi laureaţii / Alex de Minaur şi Ashleigh Barty

Lângă Alex, în foto 5, este Cruz Hewitt, fiul lui Lleyton şi al lui Bec (foto 6) / John şi Angie Newcombe / Casey Dellacqua şi Amanda Judd / Ken Rosewall şi Todd Woodbridge

Credit Foto: Tennis Australia

Pentru al 9-lea an, Federaţia Australiană de Tenis a decernat premiile Newcombe pentru cele mai importante realizări în tenisul de la Antipozi.

Premiul pentru excelenţă şi performanţă în cariera de antrenor a fost decernat lui Darren Cahill. În motivaţia Federaţiei Australiene se arată:

Ajutând-o pe Simona Halep să câştige primul ei titlu de Mare Şlem şi să ocupe pentru al doilea an locul 1 WTA, Darren Cahill şi-a consolidat poziţia drept unul dintre cei mai buni antrenori din lumea sportului. O legendă în toate înţelesurile cuvântului.

Medaliile Newcombe au fost decernate pentru prima dată ex aequo, lui Ashleigh Barty (15 WTA) – campioană la WTA “Elite TrophyZhuhai şi  International Nottingham, finalistă la Premier Sydney şi Alex de Minaur (31 ATP, primul jucător australian în ierarhie) – finalist la Turneul Final Next Gen.

La juniori au fost premiaţi Destanee Aiava (250 WTA) şi Rinky Hijikata (14 ITF).

Premiul “Spiritul Tenisului” a fost acordat lui Casey Dellacqua, retrasă din activitate anul acesta, pentru realizările ei de pe teren şi din afara lui.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com