Nu rata:

Djokovic şi Stepanek au confirmat oficial iniţierea colaborării. Moment amuzant de pe vremea când erau rivali.

Galerie

Zvonul, care prinsese din ce în ce mai mult contur, a căpătat aseară confirmarea oficială: într-o transmisie comună live pe Instagram, Novak Djokovic şi Radek Stepanek şi-au anunţat colaborarea viitoare.

Ulterior, cei doi au revenit cu postări (foto 1 şi 2) şi cu mesajele:

Nole:

Nu cu mult timp în urmă, Radek Stepanek şi cu mine eram situaţi în părţi opuse ale fileului. De-acum o să facem echipă ca să ne atingem împreună scopurile şi să împărtăşim dragostea pentru joc. Ce vremuri palpitante ne aşteaptă!

Radek:

Este oficial, sunt onorat să devin un nou membru al echipei lui Novak. Este o provocare nouă şi palpitantă pentru mine, pe care o aştept cu nerăbdare şi cred că noi, echipa, putem să-l ajutăm pe Nole să-şi îndeplinească ţintele. Cred că prietenia veche din afara terenului,  precum şi opiniile similare îşi vor găsi exprimarea şi pe teren şi vom trăi momente memorabile împreună. Aşa că, la treabă! IDEMO!

*

În continuare, un moment amuzant din timpul rivalităţii lor, secvenţa “să cânte viorile” din timpul partidei de la ATP Masters 1000 Toronto 2016 (R16 / 6-2, 6-4 Djokovic): 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com