Nu rata:

Echipa Petrei Kvitova şi grupurile ei de susţinere temperează veştile neliniştitoare (videoclip cu declaraţiile managerului ei subtitrat în englezeşte).

Unul din grupurile de susţinere al Petrei Kvitova “Team Petra” interpretează într-o notă mai calmă cuvintele managerului Miroslav Cernosek. Rezerva lui rămâne valabilă – aşa cum au anunţat mai multe media iniţial – cum reiese şi din videoclipul de mai jos, subtitrat în englezeşte. Cert este că Petra urmează un program de recuperare – până acum la Praga şi apoi în Insulele Canare – şi grupul respectiv dă şi o fotografie cu Petra folosinduse-se în activităţi zilnice de mâna rănită. Acelaşi veşti optimiste vin şi dinspre echipa Kvitovei.

Să sperăm că motivele de optimism sunt întemeiate şi o vom vedea pe jucătoare cât mai repede pe terenul de tenis, ceea ce ar contribui desigur şi la vindecarea traumei psihice.

În videoclip, Cernosek spune:

Petra munceşte mult, îşi doreşte revenirea,dar să vedem cât de încununată de succes va fi, căci unealta ei de muncă – mâna stângă – a fost grav rănită şi este foarte afectată.

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com