Nu rata:

Fed Cup 2017: Bianca Andreescu a purtat echipa Canadei spre promovarea în barajul pentru Grupa Mondială II!

Slideshow – 5 imagini

Săptămâna trecută, echipa Canadei s-a calificat din Grupa Zonală 1 / Americi în play-off-ul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup, ediţia 2017! Semnul de exclamare este pentru faptul că ea a reuşit acest lucru cu o echipă extrem de tânără, mai tânără chiar decât cea anunţată iniţial: Bianca Andreescu (293 WTA, 16 ani), Katherine Sebov (327, 18 ani), Carol Zhao (510, 21 de ani), Charlotte Robillard-Millette (637, 18 ani). Cum Zhao nu a jucat deloc, rezultă că echipa a fost formată exclusiv din junioare cu acte în regulă, căci Sebov şi Robillard-Millette au împlinit 18 ani după 1 ianuarie.

Alegere fericită, cea a căpitanului nejucător, Sylvain Bruneau, căci Canada a câştigat toate meciurile din Grupa preliminară: 2-1 cu Venzuela, 3-0 cu Paraguay şi 3-0 cu Bolivia, ca în partida decisivă pentru promovarea în play-off-ul Grupei Mondiale să învingă Chile cu 2-0.

Bianca Andreescujucătoare de origine română – a terminat neînvinsă prima ei săptămână din carieră în Fed Cup cu 4 victorii din 4 meciuri disputate la simplu şi cu două victorii la dublu.

În partida pe care a disputat-o în finala Grupei, Bianca a trecut de Daniela Seguel (Chile, 234 WTA) cu 6-1, 6-3.

Sylvain Bruneau declarat după calificare:

Riscul pe ce ni l-am asumat, acela de a merge cu o echipă tânără a dat roade. Fetele s-au autodepăşit şi mărturisesc că au jucat chiar mai bine decât m-am aşteptat. Au fost impecabile pe durata întregii săptămâni.

 

Pentru informaţii complete legate de activitatea Biancăi Andreescu, vă recomand pagina de Facebook Bianca Vanessa Andreescu – BB Fan Club

 

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com