Nu rata:

Fed Cup 2017. România – Belgia: Simona Halep la antrenamentul echipei României. Ilie Năstase, apel către public.

Credit Foto: Violeta Colgiu via Simona Halep Fan Space

Simona Halep a venit astăzi, împreună cu antrenorul Daniel Dobre, la Sala Polivalentă, ca să asiste la antrenamentul colegelor ei, Irina Begu şi Sorana Cîrstea, care se pregătesc pentru întâlnirea România – Belgia, din cadrul Grupei Mondiale II a Fed Cup, ediţia 2017, aşa cum aflăm de pe contul de Twitter al Violetei Colgiu. Din cauza accidentării la genunchi, Simona nu face parte din lotul României.

Iată declaraţia ei, referitoare la partidă:

Îmi pare foarte rău. Chiar sufăr că nu joc de data aceasta în Fed Cup, dar sănătatea este pe primul loc și îmi doresc să mă fac bine, ca să pot juca în viitor. Am un mesaj pentru fete: Le doresc să aibă încredere în ele pentru că au șanse foarte bune să câștige. Sunt jucătoare de top și este normal să creadă în ele. Pe români îi așteptăm cu mare drag la Sala Polivalentă. O să fiu și eu prezentă aici, o să mă uit la meciuri și voi fi alături de echipă cât de mult pot!

Altfel, Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei României, face un apel către public să vină în număr mare şi să le susţină pe fete, “căci ele ştiu ce au de făcut”, cuvinte care ne ridică procentajul de optimism legat de această partidă.

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com