Nu rata:

Fed Cup. România – Elveţia: Oaspetele au făcut a 4-a nominalizare.

Federaţia Elveţiană de Tenis a anunţat cea de-a 4-a jucătoare care va completa lotul echipei de Fed Cup pentru întâlnirea contând pentru Barajul Grupei Mondiale cu echipa României, care se va disputa la sfârşitul acestei săptămâni la Cluj-Napoca.

Favorita pentru poziţia a 4-a din echipă Stefanie Vögele (96 WTA, astăzi), a refuzat nominalizarea sâmbătă, imediat după ce a pierdut semifinala de la WTA International Lugano cu Aryna Sabalenka.

Astfel s-a apelat la soluţia Patty Schnyder (149 WTA, clasament maxim: 7 WTA / noiembrie 2005, 39 de ani).

Patty Schnyder revine în echipa de Fed Cup – unde are un palmares 33-16 la simplu şi 17-6 la dublu – după 7 ani. Ultima ei apariţie fusese tot în Barajul Grupei Mondiale, ediţia 2011, când câştiga ambele partide şi contribuia la victoria Elveţiei în faţa Suediei: 4-1.

Patty Schnyder s-a retras în 2011, a născut-o pe Kim Ayla în 2014 şi a revenit în circuitul ITF în 2015, cu rezultate decente: 4 titluri din 8 finale, cea mai importantă la ITF 80k Biarritz, când pierdea în ultimul act la Mihaela Buzărnescu. De altfel, Mihaela a mai învins-o anul trecut de două ori: la ITF 60k+H Saint-Malo şi la ITF 60k Hodmezovasarhely.

Anul acesta rezultatele ei au fost modeste, cel mai bun: o semifinală la ITF 25k Santa Margherita.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com