Nu rata:

Gest romantic de amploare al lui Alexis Ohanian Sr.

Pentru a celebra revenirea Serenei Williams în competiţiile circuitului WTA programată pentru săptămâna viitoare la WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” Indian Wells 2018, soţul ei, Alexis Ohanian Sr. a amplasat 4 panouri gigantice pe autostrada interstatală I10 – care leagă Florida de California – mai precis cu 40 de kilometri înaintea locaţiei unde se va disputa turneul.

Alexis Ohanian Sr. a folosit fotografiile Serenei, ale micuţei Alexis Olympia Ohanian Jr. şi a adăugat o litera M. acronimului G.O.A.T. (cea mai importantă din toate timpurile), transformându-l în G.M.O.A.T. (cea mai importantă mamă a tuturor timpurilor).
Cu semnătura lui şi a micuţei.

Reacţiile pe social media variază de la evaluarea acţiunii ca pe una grandomană, până la aprecierea pentru o asemenea declaraţie de dragoste dedicată soţiei şi mamei copilului – acestea sunt mult mai multe –  destule intervenţii fiind cele ale unor persoane de sex feminin, care-şi întreabă soţii când vor avea şi ele parte de un astfel de gest.

*

Serena a postat astăzi un mesaj de mulţumire pe Instagram:

Sunt atât de fericită să-i am pe Alexis Ohanian şi pe Olympia Ohanian lângă mine, la revenire. Îmi place atât de mult surpriza lor. Mă face să mă simt specială. Vă iubesc pe amândoi.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com