Nu rata:

Halep s-a înscris și pe lista turneului de la Doha. Program foarte încărcat pentru ea, dacă ar participa și la Fed Cup

.
Simona Halep s-a mai înscris pe lista unui important turneu ce va avea loc în luna februarie a noului an. În premieră, vă spunem că este vorba despre WTA Premier 5 Doha (12-18 februarie, Hard). Competiția din Qatar face anual rocada statutului de Premier 5 cu cea de la Dubai. Halep s-a impus în cadrul întrecerii de rang superior la Doha (2014 – foto) și Dubai (2015). În 2017, ea nu a participat din pricina problemelor la genunchiul drept.

*

Acesta este următorul cel mai bine cotat turneu după Australian Open, unde vor fi prezente aproape toate jucătoarele de Top. Lista va fi definitivată în primele zile ale lunii viitoare. Principalele opt favorite vor avea primul tur liber, iar cea care se va impune la final va primi 900 de puncte în clasamentul WTA. Transmisia va fi asigurată de Digi Sport.

*

Până atunci, jucătoarea noastră va debuta în noul sezon la Shenzhen. Vezi AICI cu cine se va putea duela în China. Apoi, ea va lua drumul Australiei pentru primul Grand Slam din 2018, iar imediat după aceea va merge în Rusia pentru a evolua la St. Petersburg Ladies Trophy, după cum v-am anunțat, în exclusivitate, AICI. Meciurile din Fed Cup contra Canadei, unde eleva lui Darren Cahill nu a confirmat încă prezența, vor avea loc în perioada 10-11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


 

Daniel Radu

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com