Nu rata:

Hopman Cup 2018: Roger Federer a ajuns la Perth. Programul pe care l-a avut în prima zi (galerie foto şi video).

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Roger Federer a sosit astăzi la Perth, capitala statului Australia de Vest, în vederea participării la Hopman Cup 2018 (30 decembrie – 6 ianuarie), competiţia pe echipe mixte ajunsă la cea de-a 30-a ediţie, la care va apăra culorile Elveţiei alături de Belinda Bencic. El este însoţit de soţie şi de copii.

Întâmpinat de o mulţumie de fani la aeroport, Roger a vizitat apoi Rottnest Island, o insulă situată la 18 km în larg, în vederea unei acţiuni de promovare. După ce a ajuns acolo la bordul unui elicopter, a făcut cunoştinţă cu specia locală de marsupiali, quokka. Aceştia îşi au unul din puţinele habitate de pe planetă pe această insulă şi ca să-l cităm pe Federer, “nu sunt nişte şoareci mai mari, ci mai degrabă nişte canguri mai mici”.
Federer a interacţionat şi cu turiştii aflaţi la plajă, care i s-au alăturat la o şedinţă foto.
Apoi s-a urcat la bordul unui iacht unde a acordat o conferinţă de presă (video 1).

Acum aşteptările sunt mai mari, după sezonul magic pe care l-am avut, dar încerc să păstrez mereu în minte că nu este nici normal şi nici realist să sper la aceleaşi lucruri pe care le-am realizat în 2017.
Trebuie să-mi păstrez capul pe umeri, să fac tot ce îmi stă în putinţă şi să vedem ce se întâmplă. Până acum pregătirea a decurs bine.

Elveţianul şi-a făcut astăzi şi timp pentru antrenament, dar interesul este enorm pentru cel de mâine ora 11.00 – care va fi deschis publicului şi în care îl va avea ca partener pe echipierul reprezentativei Australiei, Thanassi Kokinnakis.
Anul trecut, la antrenamentul lui public de dinaintea turneului au asistat 6.000 de spectatori.

*

Altfel, Roger a filmat o reclamă pentru pastele Barilla (video 2), amuzantă ca toate pe care le-a făcut până acum.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com