Nu rata:

Horia Tecău printre copiii din Bereşti-Tazlău, în calitate de ambasador UNICEF.

Galerie: Horia Tecău la Bereşti-Tazlău
Credit Foto: Instagram Horia

În calitatea sa de Ambasador Naţional pentru UNICEF în România, Horia Tecău a vizitat ieri comuna Bereşti-Tazlău, judeţul Bacău, într-o acţiune din cadrul proiectului pilot „Servicii Comunitare pentru copii”.

Câteva din postările lui Horia pe Instagram şi ale UNICEF România pe contul de Facebook ne arată cum a decurs ziua lui şi a reprezentanţilor UNICEF la Bereşti-Tazlău

Prieteni, astăzi o să cunoaștem copiii din Bereşti Tazlău, judeţul Bacău, alături de echipa @unicefromania. O zi care se anunţă încărcată dar, cu siguranţă, foarte frumoasă! (Horia)

Întâlnim mulți copii, avem multe activităţi, printre care vizităm Centrul Comunitar, discutăm cu reprezentanţii de la nivel local şi cu profesioniştii din teren despre cum îşi unesc puterile pentru a sprijini copiii și familiile vulnerabile. (UNICEF)

Ce e mai frumos decât să fii întâmpinat de 40 de copii frumoşi şi plini de veselie? Alături de ei şi de Horia Tecău, am asistat la multe jocuri și activităţi ce au avut ca temă sănătatea şi igiena, susţinute de asistentul social, asistentul medical comunitar și consilierul școlar, parte din Pachetul Minim de Servicii. Am discutat şi cu autorităţile locale şi ne-am bucurat nespus că domnul primar susţine profesioniştii din teren şi înţelege ce beneficii importante sunt aduse în orice comunitate prin Pachetul Minim de Servicii. (UNICEF)

Bucuria cea mai mare ne este dată de către copiii fericiţi! Alături de Horia Tecău, Ambasadorul Naţional pentru UNICEF în România, am cunoscut, astăzi, în comuna Bereşti Tazlău, două familii cu copii minunaţi, ale căror provocări – sărăcia, lipsa educaţiei de calitate şi a accesului la servicii de sănătate – pot fi remediate cu ajutorul serviciilor integrate furnizate de profesioniştii de la nivel local. Suntem atât de fericiţi când privim către comunităţile care evoluează prin intervenţia profesioniştilor UNICEF și munca în echipă! (UNICEF)

A fost o zi încărcată de emoţii! Am cunoscut copii inteligenţi şi frumoşi, oameni implicaţi şi dedicaţi comunităţii. Plec acasă cu speranța, că impreuna, putem oferi o sansa in plus acestor copii! (Horia)

Bereşti-Tazlău, sunteti minunati! (Horia)

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com