Nu rata:

Irina Bara mulţumeşte pentru susţinere. Alte fotografii. Reacţii. Declaraţii după finală.

Galerie
Credit foto: Instagram & Instagram Story Irina, Olga & valencia.eldesmarque.com

Irina Bara, campioana de la ITF 25.000 USD+H (ospitalitate) “BBVA Open Ciudad de Valencia” s-a adresat aseară într-un mesaj pe Instagram susţinătorilor ei:

A fost modul ideal de a-mi încheia acest sezon. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi m-au susţinut. Ne revedem în 2018!

Reacţiile au fost ample în media din Spania, turneul având o expunere mai importantă decât premiile oferite şi datorită faptului că Anabel Medina Garrigues – proaspăt numită căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a Spaniei – este directoarea turneului (foto 2).

Dovadă stau oaspeţii de marcă, Alex Corretja sau Judy Murray.

Într-o cronică a finalei apărută în publicaţia Eldesmarque Valencia, autorul remarcă modul în care Irina a gestionat partida şi îi laudă consistenţa, inteligenţa şi capacitatea de a returna, care au frânat agresivitatea şi curajul tinerei ei adversare, Olga Danilovic, 16 ani, beneficiara unui wild card. Sârboaica este văzută de specialişti în topul ierarhiei WTA, pe termen mediu.
De altfel, prezenţa lui Alex Corretja la turneu i se datorează şi ei, căci fostul mare jucător este managerul Olgăi.

Dar autorul articolului îi prevede şi Irinei Bara un viitor printre cele mai bune şi aceasta pe termen scurt, ca apoi s-o citeaze cu declaraţia de după partidă:

Olga a jucat bine, dar diferenţa a făcut-o rezistenţa mea superioară în setul 3, deşi am resimţit şi eu oboseala semifinalei dificile cu Sorribes Tormo.

În continuare, Irina le mulţumeşte directoarei turneului şi echipei ei pentru turneul organizat la un nivel ridicat.

Irina se va clasa lunea viitoare pe locul 184 în ierarhia WTA (neoficial).

Jucătoarea noastră a fost felicitată – într-o postare pe Instagram – şi de Academia la care se pregăteşte, prestigioasa “Bruguera Tennis Academy”, situată în Barcelona:

 

Well done👏🏼! CONGRATULATIONS @irina.bara! Looking forward to preseason with you. #proplayer #tennispro #bruguera #brugueratennis

A post shared by Bruguera Tennis Academy (@brugueratennis) on

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com