Nu rata:

ITF 100k Cagnes-sur-Mer 2018: Alexandra Dulgheru a pierdut, dar este mulţumită de forma ei fizică. Olaru / Schoofs merg mai departe.

Alexandra, în timpul partidei din primul tur, la recuperare şi în timpul momentelor de realxare de pe Riviera Franceză
Credit Foto: opendecagnes.com & cont Facebook Alexandra

Maratonul din primul tur a secătuit-o de puteri pe Alexandra Dulgheru, care n-a mai avut resurse fizice pentru al 5-lea meci – 3 în calificări şi unul pe tabloul principal – disputat la ITF Pro, 100.000 USD, “Open de Cagnes-sur-Mer”.
Totuşi – într-o postare pe Facebook – ea s-a arătat mulţumită, după victoria din primul tur, că a făcut faţă fizic atâtor partide: să le adăugăm şi pe cele 5 de săptămâna trecută de la WTA International Rabat.
Până la urmă, a jucat echivalentul a două turnee întregi, în săptămâni consecutive, ceea ce evident e mare lucru, dacă ţinem cont că reintrarea ei după ultima accidentare a fost atât de dificilă.

Ieri, în optimile de finală:

Ons Jabeur (Tunisia, 154 WTA) – Alexandra Dulgheru (170) 6-1, 6-2 în 52′

*

Favoritele principale ale probei de dublu s-au impus în primul tur (R16):

Raluca Olaru (42 WTA la dublu) / Bibiane Schoofs (Olanda, 90) [1] – Lizette Cabrera (Australia, 183) / Cornelia Lister (Suedia, 117) 7-5, 6-4

şi vor întâlni în sferturile de finală echipa franceză, beneficiară a unei invitaţii: Amandine Hesse (295) / Pauline Parmentier (286).

Partida va începe la ora 18.00.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com