Nu rata:

ITF 100k+H Dubai 2017: Buzărnescu / Fomina, campioane. Fotografiile. La simplu Bencic a câştigat al 3-lea titlu consecutiv.

Galerie
Credit Foto: habtoortennis.com

Site-ul turneului ITF – dotat cu premii în valoare de 100.000 USD+H (ospitalitate) – “Al Habtoor Tennis Challenge” a publicat fotografiile zilei de ieri.
Aşadar, în galeria de mai sus le putem vedea pe campioanele din proba de dublu, Mihaela Buzărnescu (104 WTA la dublu) / Alena Fomina (Rusia, 252), dar şi pe învinsele lor din finală, Lesley Kerkhove (Olanda, 77) / Lidziya Marozawa (Belarus, 71) [1], în timpul ultimului meci şi la festivitatea de premiere.

Graţie celor 150 de puncte WTA cucerite aici, Mihaela îşi va mai îmbunătăţi încă o dată maximul clasamentului la acest turneu şi va progresa de mâine pe locul 89  (neoficial) în ierarhia de dublu.

 *

În proba de simplu Belinda Bencic (Elveţia, 98 WTA) [5], cea care o învingea în sferturi pe Mihaela a câştigat al treilea titlu consecutiv după cele de la  WTA 125k Series (Challenger) Taipei şi Hua Hin, în prima jumătate a lui noiembrie.

În finala de ieri Ajla Tomljanovic (Croaţia, 130) [7] nu a reuşit să-şi apere şansele decât în primul set – 4-6 – apoi s-a retras.

Bencic – fostă 7 WTA / februarie 2016 – va progresa în urma acestui succes până pe locul 74 WTA, iar Mihaela Buzărnescu îşi va păstra locul 3 în clasamentul WTA Porsche Race Singles 2018, în care – firesc – elveţianca este lideră autoritară.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com