Nu rata:

ITF 100k+H Southsea 2018: Monica Niculescu şi Raluca Olaru, cu partenere diferite, joacă astăzi în semifinalele de dublu.

Embed from Getty Images

Slideshow – 3 imagini: Monica, în acţiune la Southsea

Săptămâna aceasta se dispută turneul ITF Pro – dotat cu premii în valoare de 100.000 USD + H (ospitalitate) – “Fuzion 100 Southsea Trophy”, în Anglia, pe iarbă.

Turneul are tablouri de 16 jucătoare la simplu şi 8 echipe la dublu, fără calificări. Anul trecut, Irina Begu juca finala aici.

Anul acesta, cea mai bună veste este revenirea Monicăi Niculescu pe teren – sperăm, complet refăcută – care nu mai jucase de la începutul lunii mai, după altă lună de pauză.

Firesc, Monica (59 WTA) are nevoie de câteva meciuri de acomodare şi dacă la simplu a pierdut în primul tur: 2-6, 3-6 cu Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, 91), la dublu ea a câştigat primul meci, ca şi Raluca Olaru, de altfel.

Astfel că ele vor juca astăzi în semifinalele:

Shuko Aoyama (Japonia, 31) / Monica Niculescu (18) [1]Alicja Rosolska (Polonia, 42) / Abigail Spears (SUA, 39)

Lidziya Marozawa (Belarus, 50) / Raluca Olaru (47) – Kirsten Flipkens (Belgia, 45) / Johanna Larrson (Suedia, 25) [2]

Marozawa este partenera cu care Mihaela a ajuns în finala WTA International Praga, Rosolska / Spears le-au învins pe Buzărnescu / Watson în finala de la WTA International Nottingham, iar Kirsten Flipkens va fi coechipiera Monicăi la Wimbledon 2018, echipa lor fiind cotată cap de serie 13.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com