Nu rata:

ITF 10k Herkalion 2016: Raluca Şerban, săptămâna şi titlul! Astăzi, la cea de-a 5-a victorie de turneu a carierei!

Raluca Şerban (stânga), campioană la Heraklion.Credit Foto:Instagram Raluca

Când Raluca Şerban (n. 17 iunie 1997) va deveni o importantă jucătoare în circuitul WTA, şi nu avem motive să ne îndoim de acest lucru, organizatorii seriei de turnee de la Heraklion ar trebui să redenumească baza pe care se desfăşoară acestea după numele ei căci, cu 5 titluri ITF obţinute acolo, jucătoarea din Constanţa a scris istorie în capitala insulei Creta.

Astăzi, Raluca nu a fost nevoită să joace un meci întreg în finala turneului ITF , cu premii în valoare de 10.000 USD, “9th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit”, căci adversara ei s-a retras după 57′ la scorul:

Raluca Şerban (591) [3] – Nina Kruijer (Olanda, 952 WTA) 3-6, 4-0

Titlul de astăzi este al 5-lea din 6 finale disputate de Raluca Şerban în circuitul ITF, două în 2015 şi trei în 2016, ultimul dintre ele fiind cucerit săptămâna trecută.

Cele 12 puncte dobândite în urma acestui succes îi vor permite accesul în top 500 WTA, începând de mâine într-o săptămână, ceea ce se va traduce şi printr-un nou maxim al carierei (actualul maxim de clasament este 510 / aprilie 2016).

Titlul Ralucăi de astăzi este al 9-lea – 4 la Simplu şi 5 la Dublu – în circuitul ITF în sezonul 2017, după doar două săptămâni de turnee.

 

 

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com